log in
Accomodaties

Accomodaties (12)

Huis te koop met 5 privé pistes in Canada

Je kunt investeren in één van de prachtige droomverblijven in Europa, of je kunt $1.500.000 neerleggen voor dit prachtige huis dat te koop staat in Canada. Het grootste voordeel is namelijk dat hier ook nog eens vijf pistes bij zijn aangesloten, een sleeplift je naar boven brengt en de freeride mogelijkheden echt geweldig zijn. We hebben jullie droomhuis gevonden hoor, alleen moet je wel naar Canada verhuizen.

De 10 mooiste almhuttendorpen van Tirol

Een wandeling door een besneeuwd winterlandschap, de koude wind die door de bomen waait en een ongelooflijk heldere lucht die zo heerlijk naar vakantie ruikt. De eigen hut die je al van verre ziet, de warmte die je omarmt als je binnenkomt en het geknetter van de open haard die de stilte van de nacht doorbreekt. Dat is vakantie in de almhuttendorpen van Tirol.

Oprah Winfrey koopt huis met eigen skilift voor €14 miljoen


Als je toch genoeg geld hebt, waarom zou je dan geen enorme villa kopen ter waarde van €14 miljoen euro en ook nog eens zorgen voor je eigen kabelbaan? Oprah Winfrey zwemt in het geld en kan zich dus weinig zorgen maken over deze ‘enorme’ investering. Haar nieuwe stulpje ligt aan de rand van het skigebied van Telluride ski resort en heeft de beschikking over 5 slaapkamers, enorme wijnkelder en heerlijke wellness mogelijkheden. De wijnkelder is overigens te vergelijken met een gave attractie uit de Efteling. Niet verkeerd hoor Oprah! 

Futuristische skilodges

Het begint flink kouder te worden en bij veel mensen komen de wintersportkriebels steeds meer naar boven. Vaak wordt tijdens een wintersportvakantie verbleven in een chalet, maar wat te denken van de volgende futuristische skilodges!

Dit chalet is het ziekste dat we ooit hebben gezien

De winter komt er weer aan en dat betekent dat de voorbereidingen op het wintersportseizoen in volle gang zijn. Belangrijk daarbij is natuurlijk je verblijfsplek, want na een lange dag ploeteren op de piste en een avondje après-ski wil je natuurlijk wel een lekker plekje om te slapen. Een chalet zoals deze lijkt ons daar uitermate geschikt voor.

Antonio Banderas zet ‘berghut’ in verhuur of verkoop


Melanie Griffith en Antonio Banderas liggen al een jaar in scheiding en dus moet het gezamenlijk vastgoed verkocht worden. Zo wilden ze voor $ 9.900.000 afscheid nemen van hun mooie ‘berghut’ in Aspen, maar niemand hapte toe. Dus is het optrekje nu te huur voor $ 65.000 per maand.

De goedkoopste én duurste skigebieden van Europa op een rij

Het 'dure' dorp Zermatt. (Foto: © Leander Wenger)
Voor een dubbeltje op de eerste rij of juist groot uitpakken? Het laatste is op wintersport überhaupt geen probleem en voor een goedkope wintersportvakantie moet je goed zoeken. Wintersport is nu eenmaal een dure sport. Maar waar raak je nou het snelst je geld kwijt en waar kun je voor een prikkie weg?

Luxe vakantiewoning Val d’Isere heeft zelfs een klimmuur


Wie wil er nou geen vakantieverblijf in een skigebied? Zonder zorgen richting de sneeuwvertrekken en weten dat je droomverblijf op je staat te wachten. Voor het grootste gedeelte van de wintersporters is dit niet haalbaar en blijft het jammer genoeg bij foto’s kijken. Ook niet verkeerd, want ook wij genieten van deze prachtige verblijven en kunnen dit ook bij lange na niet betalen. In de skiresorts barst het van mooie villa’s en appartementen met alles erop en eraan.

Half miljoen over voor een weekje skiën?


In Lech staat een wel heel bijzonder chalet. Voor maar liefst €490.000,- kun je dit pand voor een weekje huren. Met maar liefst 22 man kun je hier overnachten. Dus heb jij nog 21 rijke vrienden? Leg allemaal net iets meer dan €20.000,- neer en dit chalet is voor jou! Helaas is de skipas hier niet bij inbegrepen. Dat wordt dus nog even sparen.

Eco-vriendelijke ski resorts

Steeds meer skigebieden zetten zich extra in voor het beschermen van de bergnatuur. En gelukkig wordt dit ook door steeds meer wintersporters meegenomen in hun vakantiekeuze. Wij tippen je 4 eco-vriendelijke skigebieden die elk op hun eigen manier bewust omgaan met water, energie en afval.

Subscribe to this RSS feed

Onze premium partners

Wintertrex Visit Tirol Skiset, nu huren met 45% korting alpenweerman 


Skihuren met korting wel oplopend tot 50%

Log in or create an account