log in

De nieuwste berichten in de ski-nieuws.nl database

Wintersport een genot voor jong en oud

Rate this item
(8 votes)

De tijd dat er weer geskied en gesnowboard kan worden, is volgens velen de mooiste periode van het jaar. Voor een onvergetelijke wintersport kun je in verschillende Europese landen terecht.

De meeste Nederlanders kiezen jaarlijks voor een wintersport in Oostenrijk (voorbeelden zijn Gerlos, Mayrhofen en Saalbach Hinterglemm) of Frankrijk,  Val Thorens en Domaine Les 2 Alpes), maar er kan ook geskied worden in Italië, Zwitserland, Tsjechië en zelfs in Andorra.  

Voor welke bestemming je kiest, hangt af van je voorkeuren en je reisgezelschap. Ga je met kinderen op wintersport? Dan zijn zaken als blauwe pistes, oefenweides en skischolen met Nederlandssprekende leraren van belang. Ben je een doorgewinterde wintersportfanaat? Dan kies je voor een gebied met veel uitdagingen zoals zwarte pistes, halfpipes en funparks. Wil je naar een authentiek gebied of een bestemming waar alle moderne faciliteiten voor handen zijn? Ga je naar authentieke, maar vaak prijzigere Zwitserse bestemming of liever een gemütluche Oostenrijkse kaskraker? Voordat je jouw wintersport boekt, is het handig om je wensenlijstje vast te stellen. Want alleen zo kom je tot jouw droomwintersport.

Last modified ondinsdag, 18 april 2017 21:31

Leave a comment

Onze premium partners

Wintertrex Visit Tirol Skiset, nu huren met 45% korting alpenweerman 


Skihuren met korting wel oplopend tot 50%

Log in or create an account