log in

De trending topics op Ski-nieuws.nl

De trending topics op Ski-nieuws.nl

Laatste nieuws

Laatste nieuws (504)

Funslope; nieuwste trend in wintersportland

Steeds meer skigebieden laten een funslope bouwen. Dit nieuwe concept is een begrensd parcours binnen het skigebied, net zoals een freestylepark, crossparcours of racepiste, maar dan met een ander thema; namelijk plezier!.....

Feiten en fabels over je verzekering tijdens de wintersport


Stelling: je bent verzekerd als je je been breekt op de piste?

Feit! Via je zorgverzekering (de Basisverzekering) ben je wereldwijd verzekerd voor spoedeisende medische hulp voor het ‘Nederlandse tarief”. Dus breek je je been en gaan ze er in een Zwitsers ziekenhuis gips om leggen? Dan krijg je vergoed wat het in Nederland zou kosten. Maar… in sommige landen, zoals Zwitserland of Frankrijk, is de zorg veel duurder. Het is dan goed om ook medische kosten in het buitenland mee te verzekeren via je aanvullende zorgverzekering of via de aanvullingen ‘medische kosten’ en ‘wintersport’ op je reisverzekering.

Skipas vergelijken

 Vrijwel alle skigebieden bieden gratis skipassen aan voor kleine kinderen.In dit overzicht vindt u ook de skigebieden die gratis skipassen aanbieden aan oudere kinderen en in sommige gevallen zelfs aan volwassenen. De Duitse skigebieden Oberstaufen en Oberjoch bieden de royaalste gratis mogelijkheden: volledig gratis skiën!

Witte kerst: 10 plaatsen in de sneeuw


Nog een maand en dan is het alweer kerst. Menigeen overlegt misschien nog waar hij dit jaar de kerst door wil brengen. De meeste mensen willen natuurlijk bij hun familie zijn. En het liefst in de sneeuw. Kerstmis in de sneeuw is gewoon veel mooier. Want hoe moet je anders met je kinderen een sneeuwpop maken om ze zoet te houden tot de kerstman eindelijk komt?

ONDERZOEK: Après-skiën is gezond

Onlangs kwam ik een artikel tegen op het internet waaruit blijkt dat bier gezond voor je is. Dat wist ik natuurlijk al lang, anders had ik natuurlijk gewoon water gedronken. Het artikel zette mij wel aan het denken, want als bier al gezond is, dan is après-skiën dat natuurlijk helemaal. Waarom? Ik zocht het uit...

De mentale kant van wintersport

De voorjaarsvakantie ligt in het verschiet en dit betekent dat veel wintersporters weer op vakantie gaan. Tijdens de vakantie is het niet alleen belangrijk dat je fysiek in goede staat bent of dat je het juiste materiaal onder je voeten hebt, maar ook dat je er mentaal klaar voor bent. De mentale kant van wintersport is namelijk erg belangrijk. We gaan er hieronder wat dieper op in.

Niet schaatsers maar skiërs hebben de beste kont

Een Brits onderzoek heeft recentelijk uitgewezen dat van alle sporters niet schaatsers maar skiërs de beste achterkant hebben. De kont van een skiër zou superieur zijn aan de kont van bijvoorbeeld een fitness instructeur, van Olympische turners en uiteraard van snowboarders. Om tot deze conclusie te komen is een enquête gehouden waaraan 2.000 mensen hebben meegedaan.

Subscribe to this RSS feed

Onze premium partners

Wintertrex Visit Tirol Skiset, nu huren met 45% korting alpenweerman 


Skihuren met korting wel oplopend tot 50%

Log in or create an account